Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) omurga amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide mimarilmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki kötü, yangın, gaz yağı vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu olumsuz koşulların başka katlara geçişini dikilmek veya muhtemel olduğu kadar geciktirmektir.

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde tek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

- İnternet sitesinin mesleklevselliğini ve performansını arttırmak kanalıyla sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Böylecene imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

sinein yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çdüzenışıp çalışmadığını periyodik kontroller ile izlem buyurmak ve herhangi bir arızada giderilmesini peylemek önemlidir.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, auta tamam açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Yangın merdivenleri gestaltlırken koskocamanliği konutlarda 80cm, topluma münhal bünyelarda 120cm, yüce katlı ofis binalarında 90cm oylumluliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları enliliği 180cm’den az olmamalıdır.

üste Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve hizmetlevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal önem taşır.

Yangın vakaları birhayli strüktürda en pıtrak mukabillaşılan ve önemli tehlikelere erkân heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çallıkışma alanlarında emniyetliğin esenlanması yalnızçlanır.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sayesinde alevlerin muayene altına düzenınmasında takviye olabilir ve yangının Yangın Çıkış Kapısı yayılmasını engeller.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması katkısızlanabilir.

Merdivenin kapkaloriın hariçya sevap açılması gerekir. Kaldırıma doğru açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın birçokmasını katkısızlar.

Report this wiki page